Om oss


”Slugger-s: hårtslående, oteknisk boxare; (bildlig betydelse) aggressiv och onyanserad kritiker, debattör eller dylikt.”

Tanken bakom Sluggers podcast är att erbjuda alternativa analyser och kommentarer på specifika dagsaktuella ämnen. De två herrarna bakom podcasten har en lång politisk erfarenhet inom den svenska högern.

Patrik Forsén engagerade sig i ung ålder inom Nationaldemokraterna och kom att leda dess ungdomsförbund NDU innan han lämnade partipolitiken. 2010 var han en av initiativtagarna och grundarna till Nordisk Ungdom, som han sedan fungerade som talesman för 2010-2012 och 2013-2015.
Han gick senare vidare till att tillsammans med Björn Herstad grunda den kristna och konservativa tankesmedjan Dackeinstitutet.

Fredrik Hagberg startade även han sin politiska karriär inom Nationaldemokraterna, där han ställde upp i Vallentuna kommun valet 2006, och var redan från start med i Nordisk Ungdom.
I Nordisk Ungdom arbetade Hagberg som internationell kontaktperson och hamnade i rampljuset under revolutionen på Maidan i Kiev där han höll tal i det av demonstranterna ockuperade stadshuset vilket resulterade i avsked från den svenska militären, som då var Hagbergs arbetsgivare. 2015 axlade Fredrik Hagberg ledarskapet över Nordisk Ungdom och blev organisationens talesman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Name *
Email *
Website